Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde

Bolig til Salg/Leje

Hus til salg / leje
Hus til leje i sommerferien
Hus på 80km2 til leje i to mdr - 8 uger :fra Juli 11.07- Sep. 04.09.
Hus til salg / leje
Leje/Salg af Skønt familievenligt solhus med masser af sjæl!
158m2 solhus til salg, beliggende i Torup, ´Årets Landsby 2019´, og en del af Økosamfundet Dyssekilde.
Hus til salg / leje
NY PRIS! Spændende og moderniseret bolig med fuld kælder!
Nu sælges denne bolig i ØD, der igennem de sidste 4 år er moderniseret af sælger. Boligen har fuld kælder og er skønt beliggende som den sidste ejendom ud mod nyttehaver.
Hus til salg / leje
Har du en lejlighed i Kbh - og vil du bytte i et par år?
Jeg vil gerne bytte bolig med nogen fra København. Det drejer sig om en periode på 1-2 år.

NY PRIS! Spændende og moderniseret bolig med fuld kælder!

Adresse & Kontakt
Kontakt: 

Bach Bolig – Dorte Bach-Danielsson
Tlf: 27 50 40 08
Mail: dorte@bachbolig.dk

Adresse: 

Månen 13,
3390 Hundested

Kontantpris: 1.995.000
Ejerudgift/md.: 1.285,00

Boligen indeholder 50 m2 boligareal, 50 m2 høj og anvendelig kælder, 15 m2 Indgangsparti/forstue i glas.

ØD er inddelt i 7 boliggrupper, der fungerer som små enklaver i økolandsbyen og som alle er arkitektoniske perler med unikke særpræg. Her i boliggruppen Månen der har sit navn efter de kuppelformede Domer finder du den spændende bolig der har en helt unik stemning som bør opleves. Boligen, der er opført i 1992, har en fredelig beliggende som den sidste Dome ud mod nyttehaverne. Boligen er unik og i en særklasset helt for sig selv med den spændende form opført som 10-kantet bolig og med smuk integreret indgangsparti fra 2016, ligeledes opført som 10-kantet. Sælger har igennem de seneste 4 år renoveret ejendommen såleds, at den fremstår utrolig indbydende.

Du træder ind i boligen via indgangspartiet der også fungerer som drivhus om sommeren og giver mulighed for forlængelse af udeliv. Fra indgangspartiet træder du ind i et himmelsk opholdsrum med den unikke dome form, fantastiske rummelighed og loftshøjde på næsten 4 meter. I det store rum finder du et dejligt åbent køkken der er integreret smukt i rummet. Du har god plads til spisebord samt sofaarrangement. Badeværelset er lyst og lækkert og opført i rustik stil med god bruseniche. Fra det store opholdsrum har du nedgang til 50 m2 brugbar kælder, der indeholder, nedgangsrum, teknikrum, samt 1 godt disponible rum. Endvidere hører der et udhus på 6 m2 til ejendommen.

Økosamfundet Dyssekilde, i daglig tale kaldet ØD, der har fokus på bæredygtighed, økologi og et fællesskab med tolerance og respekt for forskelligheder! Du vil opleve det i de løsninger her er anvendt med alt fra bl.a. fælleshus, pilerensningsanlæg, jordvarmeanlæg, affaldssortering og grøntsagsdyrkning og den måde man omgås hinanden på, forskelligheder til trods.

ØD er beliggende ved Torup, der er en hyggelig landsby og stationsby, der har trodset statistikkerne om uddøde landsbyer, ved igennem de sidste 30 år, at have været i rivende udvikling og har udvidet sig til i dag at have såvel lilleskole, børnehave, forsamlingshus, kirke, café, butikker, bageri, kunstnere, klinikker og selvstændige erhvervsdrivende der er med til at give landsbyen masser af liv. Landsbyen Torup er i 2019 kåret af landdistrikternes Fællesråd som årets landsby!

Her finder du årlige bevægelsesfestival, julemarked, madmarked hver 14. dag om sommeren, kurser og arrangementer, fodboldtræning, stavgang, TaiChi/Qi gong, yoga, litteraturkreds, film aftener og meditation. Du finder også den årlige Himmelstorm Festival, Kældergalleriet der har flere årlige udstillinger og arrangementer, Torup Bogbys antikvariat ved Dyssekilde statin, koncerter på Mejeriet og meget mere!

Om du er ung eller gammel vil trivsel her være i højsædet og for børn, er her en tryg base.

Se flere billeder af boligen her: Salgsopstilling:

Tilbage