Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde

Bolig til Salg/Leje

Hus til salg / leje
Vil du bytte bolig i to år?
Fra sommer 2019 og to år frem, vil vi gerne bytte bolig med nogen fra København.
Hus til salg / leje
Smukt rækkehus til leje
Rækkehus fra 2009, 142 kvm, udlejes i et år fra den 1/8 2019

Smukt rækkehus til leje

Adresse & Kontakt
Kontakt: 

Nikolej Foged
51911141
nikolejfoged@gmail.com

Adresse: 

Regnbuen 3
Torup
3390 Hundested
Boliggruppe: Bifrost

Vi udlejer vores drømme-rækkehus, som vi selv har tegnet og fået bygget i 2009.
Huset udlejes i et år med overtagelse 1/8 2019.

Huset er 142 kvm + ca. 6 kvm hems og ca. 20 kvm tagterrasse. Huset er bygget bundsolidt og næsten vedligeholdelsesfrit - udført i mursten, og tegltag, med solide bærende trækonstruktioner, og vedligeholdelsesfri zink inddækninger.

Der er tænkt bæredygtighed ind mange steder: Huset opvarmes med jordvarme, regnvandet genanvendes, og der er hovedsageligt isoleret med Perlite og papiruld.
Kærligheden skal findes i detaljerne: alle murede vinduer og døre er enten runde, eller med runde buer. I stuen er endda et rundt vindue med en diameter på 180 cm!Og de runde former går igen mange andre steder: I den store køkkenbordsplade med tilgang fra begge sider, i badeværelsets håndvask, bordplade, hylder og badekaret, som desuden er udsmykket med en slange udført som
mosaik.

Husets midtlinje har et knæk, som giver huset mange spændende vinkler. Og her står også husets tydeligste særlige kendetegn et afbarket bøgetræ med grene, som udgør en del af den bærende konstruktion.

På nordsiden af huset er en ca 20 kvm stor terrasse med helt fantastisk udsigt mod øst ud over økobyen og videre til både Melby og skovene omkring Frederiksværk. Under terrassen er pladsen smart udnyttet med både vindfang, skur og overdække til cykler.

Husets grundplan er indrettet med et rummeligt vindfang, entré med adgang til bad og trappe til 1. sal, samt til sydvendt opholdsrum med åbent spisekøkken/stue. Fra stuen er der videre adgang til både haven og et nordvendt værelse.

Første sal er ligeledes indrettet med et stort og meget lyst opholdsrum præget af den brede sydvendte kvist med karakteristisk vindueskarm smukt udført i mosaik, og træet med grene som centralt omdrejningspunkt. Herfra er der videre adgang til 2 mindre børneværelser et soveværelse, en stor hems, samt den store terrasse.
Hele første salen fremstår lys og let - ikke mindst pga. lysindfaldet fra både kvisten, den dobbelte terrassedør, et særligt 5-kantet vindue i det ene værelse, samt hele 5 velux vinduer, hvoraf 2 går næsten helt ned til gulvet.

Huset er perfekt for en familie med børn. Det ligger forbundet med 6 andre rækkehuse i boliggruppen "Bifrost". De 7 rækkehuse har hver et lille stykke have, men det meste af haven er udlagt til fælles brug med stor græsplæne, masser af frugttræer og bærbuske,
bålplads, legeområde og fælles tørrestativ.

Kvm: 142
Værelser: 6
Byggeår: 2009
Energimærke: A 2010

Huslejen er 10.000 kr pr md plus forbrug.
Aconto vand og varme er i alt 1500 kr.
El melder man sig selv til hos en leverandør.

Tilbage