Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde

Bolig til Salg/Leje

Hus til salg / leje
Stort lyst hus ud til engen udlejes til ferie og inspiration
Oplev skønne Dyssekilde indefra
Hus til salg / leje
Bolig i hyggeligt andelskollektiv til salg
Bolig i hyggeligt andelskollektiv til salg

Stort lyst hus ud til engen udlejes til ferie og inspiration

Adresse & Kontakt
Kontakt: 

Kristoffer og Nanna
Tlf: 60771924
Mail: kristofferaugust@gmail.com

Adresse: 

Nordstjernen 20

Nyd et inspirerende og åbent hjem med klaver og udsyn i en af Danmarks ældste og mest indtagende økosamfund.
Huset er et stykke spraglet moderne arkitektur, lyst og og åbent til naturen udenfor med terrasser og mange uderum. Beliggende i et dejligt hjørne af landsbyen med have og engen på bagsiden. Det er klassisk muret med kalkmørtel og lerklining og er i det hele taget bygget udfra bæredygtige idealer og tanke for et godt indeklima.
Hjemmet vækker livsnyderen i een og lader ideerne blomstre. Fra sofaen har du frit udsyn til stjernehimlen over engen mens pladespilleren snurrer og ilden knitrer i brandovnen. Og så er der karbad, udendørs regnvandsbrus og koldtvandstønde, hængekøje, hyggekroge

Mange udgange til terasser med spisepladser, til haven eller udestuen. 2 ungdomsværelser med hemse og ovenlysvinduer samt 1 soveværelse som alle kan mørklægges. 6-8 sovepladser. Fra soveværelset udgang til 1. sals terasse. Derudover arbejdsværelse med dejlig udsigt over det grønne. Og selvfølgelig køkken-stue-alrum. Mulighed for at låne cykler til stranden som ligger 10 minutter herfra.

Skriv eller ring med dit ønske om periode, så kan vi se om det kan passe. Fortæl også gerne lidt om dig/jer. Minimum 3 nætter.
Pris 1250kr/nat. Rabat ved hel uge.

Tilbage